Bandenservices

Om banden op de juiste manier te kunnen monteren en laten functioneren onder uw auto bieden alle Uw Bandenspecialist vestigingen verschillende soorten bandenservices aan zodat u weer veilig op weg kan. Wij helpen u graag met het volgende:
Bandenprofiel controleren

Banden wisselen

Wij wisselen graag uw winterbanden om voor uw zomerbanden en wisselen ze ook graag voor u terug. Zo bent u altijd voorbereid op de juiste omstandigheden.

Bandenreparatie

Zijn uw banden lek of beschadigd? Dan repareren wij de banden voor u. U kunt dan weer veilig de weg op.

Bandenmontage

Wilt u uw nieuwe banden om uw velgen laten monteren? Dan bent u bij ons op het juiste adres, door middel van de meest uitgebreide en moderne machines wordt voorkomen dat er tijdens het monteren beschadigingen opgelopen worden aan de band of velg.

Banden vervangen

Zijn uw banden aan vervanging toe?  Zijn ze verouderd of versleten? Wij zijn u graag van dienst met banden vervangen.

Bandenopslag

Liggen uw banden thuis alleen maar in de weg en wilt u tijdelijk uw banden op laten slaan? Wij hebben een eigen bandenopslag waardoor transportschades worden voorkomen. Bovendien zijn ze afgeschermd van zon- en daglicht waardoor droogteverschijnselen worden voorkomen.

Uitlijnen

Heeft uw auto een afwijking naar een bepaalde kant? Slijten uw banden schuin af? Laat uw auto dan door ons uitlijnen. Wij maken gebruik van de juiste uitlijntechnieken. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer goed stuurt.

Balanceren

Trilt uw gehele auto of uw stuur heel erg? Wij zijn specialist op het gebied van trillingsproblemen, wij meten niet alleen de onbalans van de band maar ook de hoogteslag en zijdelingse slag. Indien nodig kunnen wij deze voor u corrigeren. U vervolgt dan weer zonder hinder uw weg.

TPMS Bandenspanningssensoren

Krijgt u een melding van een defecte bandenspanningssensor? Heeft u een extra set wielen die niet voorzien zijn van bandenspanningssensors? Wij maken gebruik van de modernste diagnose apparatuur waardoor de kosten van een bandenspanningssensor en het programmeren ervan lager zijn dan bij een merkdealer.

Uw Bandenspecialist zoeken