3 banden kopen + 1 band GRATIS!

Exclusief bij Uw Bandenspecialist: Koop nu all season banden van het merk Goodyear en u krijgt 4 banden voor de prijs van 3.   
Veilig onderweg het hele jaar door met de Goodyear Vector 4Seasons Gen-3. Deze all season band biedt uitstekende prestaties op nat en droog wegdek als ook sneeuw – 365 dagen per jaar!

 

 

Vind hier de dichtstbijzijnde vestiging: uwbandenspecialist.be

 

 

Dit aanbod is geldig van 10 augustus tot en met 30 september 2022.

Uitsluitend voor all season banden van het merk Goodyear. Niet cumuleerbaar met andere acties.

EXCLUSIEF: Fulda garantie programma

EXCLUSIEF bij Uw Bandenspecialist en Vulco vestigingen in België, ontvangt u bij aankoop van 4 Fulda banden één jaar gratis garantie op deze banden. De garantie geldt vanaf de datum van aankoop en is geldig op alle profielen.

De garantie is geldig bij onder andere lek rijden, vandalisme of diefstal. Voor meer informatie of registratie van uw factuur, kan u terecht op de website www.fuldagarantie.eu

Goodyear Vector Protector actie!

Nu bij een aankoop van 2 of 4 Goodyear all-season banden ontvangt u de Vector Protector kaart! Hiermee heeft u 1 jaar lang volledige garantie op uw all-season banden!

Voor deelname is een aanmelding op de actiepagina op de website nodig, voor meer informatie over de actievoorwaarden klik hier.

Uw Bandenspecialist zoeken